Incubus, un fons d’armari…

Incubus és per mi un d’aquells grups de capçalera, de fons d’armari.

Al llarg dels 15 anys de carrera, els de Califòrnia s’han mantingut fidels al seu estil i complint disc rere disc, independentment de la aparició de nous estils, modes o tendències musicals. Són d’aquells grups que saps que els tens allà, com els bons amics, saps que mai et fallaran.

Aquests són els Incubus. Una banda que no sabria en quin estil ubicar i tampoc vull perdre ni un segon en intentar-ho. El que si sé, és que tant ens poden oferir ràbia roquera (“Megalomaniac” , “Wish You Were Here” o “Anna Molly”) com temes més tranquils i acústics (“Drive”, “I Miss You” o “A Certain Shade Of Green”)

Després de sis àlbums d’estudi, aquest 2009 han tret un nou àlbum, ‘Monuments and Melodies’. Es tracta d’una edició doble, en la que el primer àlbum està composat per una selecció dels seus grans èxits i el segon d’una sèrie de temes inèdits, b-sides i un parell de temes nous.

En directe no els he pogut veure mai però si que he vist diferents actuacions en vídeo i la veritat és que sonen dpm. Crec que també ajuda el fet de que el Brandon Boyd té un carisma especial.

Us deixo amb ‘Monuments and Melodies’ a l’Spotify i un parell de temes: “Drive” en directe i acústic, i el vídeo oficial d’ “Anna Molly”, si no l’heu vist mai us el recomano, sobretot mireu-lo fins al final…

Drive:

Anna Molly:

Advertisements

0 Responses to “Incubus, un fons d’armari…”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
my twitter

Entra la teva adreça d'email per subscriure't a 'the sickle' i rebre notificacions de nous posts per email

Join 8 other followers

Advertisements

%d bloggers like this: