La família Durham i el rock n’ roll

kittydaisyandlewis

Els Durham són 3 germans de Londres (Kitty, Daisy i Lewis) de 16, 19 i 21 anys que quan encara pre-adolescents van decidir formar el grup després d’un parell d’actuacions espontànies en un club de la ciutat. Van tocar el gran Folsom Prison Blues de Johnny Cash. Després, es van muntar un estudi vintage a casa equipat amb tots els trastos analògics que van poder recuperar i van enregistrar el primer single. Poc després va sortir el primer disc Kitty, Daisy & Lewis (Sunday Best, 2008)

Kitty, Daisy & Lewis han revolucionat el panorama musical amb un estil que s’aproxima a una mescla entre Rockabilly, al Country vintage y a la primera generació de blues. En directe (van estar al darrer Primavera Sound) demostren que darrera d’aquesta imatge vintage i innocent hi ha una força fora del comú per les edats que tenen. Són autèntics virtuosos ja que en els concerts els tres germans es reparteixen (van rotant) tots els instruments: guitarra, piano, banjo, harmònica, bateria, baix, ukelele, xilòfon, trombó, acordió… I el que faltava, darrerament se’ls han unit la mare (contrabaix) i el pare (guitarra rítmica). Tota la família unida sobre l’escenari!!!

Fabulós el tema Going Up The Country que obre el disc, o el Mean Son Of A Gun, les dues amb uns solos d’harmònica que em posen la pell de gallina i em transporten a La Boîte de BCN, quan allà pels principis dels 90 anàvem a veure a La Big Mama & The Blues Messengers i els solos del Dani Nel•lo (ex Los Rebeldes)

Si voleu més info, no us perdeu aquest reportatge de 4 minuts on es veuen totes les interioritats del grup (influències, estudi de gravació, opinions, etc…) És realment curiós.

Us deixo amb Going Up The Country. Si esteu a la feina dissimuleu, no podreu evitar seguir el ritme…

Advertisements

1 Response to “La família Durham i el rock n’ roll”Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
my twitter

Entra la teva adreça d'email per subscriure't a 'the sickle' i rebre notificacions de nous posts per email

Join 8 other followers

Advertisements

%d bloggers like this: